Der er flere muligheder indenfor oprettelse af rabatbilletter til ens arrangementer. Disse rabatbilletter oprettes alle inde fra et arrangements oversigt når man trykker Tilføj under Billetype og herefter trykker Flere indstillinger.

Simpel billetkode

Ønsker man at tilbyde en speciel billettype til en lukket kreds, kan man indtaste speciel billetkode. Koden skal kendes af de enkelte deltagere for at billettypen kan købes/tilmeldes. Udfyld den nødvendige information og scroll ned til feltet Billetkode og indtast den ønsket kode der skal aktivere denne pristype.

Screenshot_2019-01-16_at_13.40.45.png Husk at trykke på Gem efterfølgende.

Advanceret billetkode

Man kan også vælge at få genereret engangsbilletkoder. Indtast det ønskede antal engangsbilletkoder, og angiv en e-mailadresse. Tryk på Gem så genereres koderne og sendes i et Excel-ark indeholdende alle koderne.

Eksempel video