For at kunne ændre sine bankoplysninger skal man være logget ind på sin arrangørprofil. Når man er logget ind på sin arrangørprofil, går man op i menuen i toppen af siden og vælger Økonomi, og herefter Bankkonti

Herefter får man følgende oversigt frem hvor det er muligt at oprette en ny konto med de nye bankdetaljer:

Husk at nye kontier IKKE slår igennem på aktive arrangementer!

Hvis den nye konto skal bruges skal man ind på alle aktive arrangementer og rette bankoplysningerne til.