Dine billetter sendes til dig som et download link på en seperat email. Tryk på linket og udskriv billetterne på en printer, helst i farve og på hvidt papir, og skal medbringes til arrangementet som bevis for dit køb. Hvis linket ikke kan åbnes anbefales det at prøve en anden web browser så som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

BEMÆRK: Du skal printe alle sider, da hver billet/side har sit eget deltagernavn og unikke stregkode.