På oversigten over arrangør profilen kan man nemt finde et køb.

Dette gør du ved at klikke ind på din arrangør:

Klik herefter på Find billet, og indtast efterfølgende kundens email.

Herefter får man en liste over de køb der er foretaget fra den email man har søgt på. Trykkes der på Se køb får man en oversigt frem hvor man kan se købers købsdata:

Her kan man slette eller kreditere købet, samt redigere købet:

Ved redigering af køb er det muligt at ændre mail, navn, adresse og tlf nr.:

Obs. ændrer man noget skal man huske at trykke Opdater ordre

Hvis mailen er blevet rettet, så husk at trykke gensend alle billetter så køber får en ny email med alle relevante info til den nye mailadresse: