Det er nemt at sende beskeder til billetkøbere på ens arrangement. Fra et arrangements oversigt vælger man Send besked til alle købere i menuen til venstre. Der er mulighed for at sende beskeder som email og/eller som sms besked.

Du har to muligheder for afsendelse. Enten sendes din besked med det samme eller også kan du sende den på et fastsat tidspunkt inden dit arrangement starter.

Prisen på beskeden udregnes udfra antal køb til dit arrangement og beskedtypen og kan ses i højre side. Emails er gratis at sende. Nedenstående video viser et eksempel på hvordan man tilgår funktionen.