Hvis der er behov for at begrænse adgang til billetkøb for et specifik arrangement, kan man oprette billetter med billetkode.

Denne artikel tager udgangspunkt fra et nyoprettet arrangement, se hvordan man opretter et nyt arrangement her.

I bunden af denne artikel findes en video som viser opsætning af billet med billetkode samt afsendelse af invitations emails.

Fra ens Oversigt, trykker man på Tilføj ud fra Billettype:

Herfra udfylder man navn, pris og beskrivelse på ens billettype. Herefter trykker man Flere indstillinger:

Herfra er der to måder at lave billetkoder på, en simpel og en avanceret måde. Den simple måde taster man hvilken kode ens billet skal være låst under og trykker herefter Gem

Vælges Avanceret taster man ønsket antal koder man vil have genreret, og hvilken mail man ønsker koderne tilsendt til. Herefter trykker man Gem:

For at bruge en billetkode, trykker man på slideren ved Har du en billetkode?:

Herefter tastes koden ind, og derefter trykker man Send:

Så kommer billettypen frem, og man kan foretage køb af billet:

Video