En arrangør opretter et arrangement i Place2Book systemet. Herefter viser de et link på deres hjemmeside eller sender et link til kunder. Via dette link kommer du igennem fire led.

1. Vælg billetter / vælg ydelser til din billet.

2. Personlige oplysninger

3. Betaling - kortoplysninger

4. Kvittering

Inden du går i gang med at købe billetter er det en god idé at have deltager- samt kreditkortoplysninger parat, da der er begrænset tid, på typisk 10-25 minutter, til at gennemføre et køb før billetterne kan gå til en anden.

For at få adgang til det arrangement hvor du har købt billetter eller tilmeldt dig, er det vigtigt at du udskriver og medbringer de tilsendte billetter, da det er dit bevis på at du rent faktisk har købt billet.
Billetten åbnes og udskrives med fx Adobe Acrobat Reader - hvis du ikke allerede har det installeret, kan du hente den seneste version gratis her:

http://get.adobe.com/reader/

Hvis linket ikke kan åbnes anbefales det først at prøve at brugte en alternativ web browser så som Google Chrome eller Mozilla Firefox