Det er muligt at skrive en besked i kvitterings mailen. Dette kan gøres på to forskellige måder.

Generelt

Ønskes samme besked på hver kvitterings mail ens arrangementer, er den bedste måde at sætte beskeden op under generelt design. Tryk på Generelt i menuen i toppen.

Tryk herefter Generelt design.

Herefter tryk på Kvitterings-emaildesign knappen, og skriv den ønsket besked.

Tryk herefter Gem og så er ændringen trådt i kraft.

Individuelt

Beskeder kan også blive sat op på hvert individuelt arrangement. Vælg et arrangement.

Tryk herefter på Design i menuen til venstre.

Tryk på Kvitterings-emaildesign knappen og skriv den ønsket besked.

Afslut ved at trykke Gem