Opsætning af gentagende arrangement er nemt, enkelt og hurtigt.

Fra Arrangør-hovedskærmen klik på knappen Opret gentagende arrangement:

Herefter udfyld de nødvendige oplysninger og tryk på knappen Gem:

Tilføj Billetype, og tilpas andre variabler efter behov:

Tryk dernæst på Tider i menuen til venstre, og tryk på Nyt tidspunkt:

Her opretter man alle ønsket tider for det gentagende arrangement. Det gøres ved at oprette tidspunkter og så vælge hvilke datoer disse skal tilknyttes. Så hvis du f.eks. har en forestilling der spiller mandag til torsdag kl. 20, så opretter du først kl. 20 som et nyt tidspunkt og knytter efterfølgende alle de datoer til tidspunktet hvor forestillingen spiller. Husk at gemme ved at trykke på knappen Opret på valgte datoer:

Her kan du vælge et start tidspunkt og evt. også et slutidspunkt:

Her kan du vælge hvilke datoer arrangementet skal afholdes på, ved at klikke på dem i kalenderen:

Når arrangementet er sat op, gå da tilbage til Oversigten i menuen til venstre, og tryk på knappen Publicer alle arrangementer:

Gå tilbage til oversigten ved at trykke Arrangementer i menuen i toppen, og bekræft at det gentagende arrangement er oprettet.