Oprettelse af unummererede pladser i sal er simpelt, denne guide tager udgangpunkt i at man allerede ved hvordan man opsætter en simpel sal:

Oprettelse af sal

Denne artikel tager udgangspunkt i en sal med siddepladser, med et ønske om gulvområde med unummererede pladser.

Vælg 'A' (Area tool) værktøjet i menuen til venstre, og træk det ønsket område med musen. Bemærk det er muligt at lave området flere forskellige former, hvis dette er ønsket.

Ved at trykke på området, kan man nu sætte de ønskede indstillinger for de unummererede pladser. Husk at sætte priskategori på området (markeret med den røde pil).

Nedenstående video over overstående eksempel på oprettelse af en sal med unummererede pladser: