At oprette en bordplan i vores sal system er nemt, enkelt og hurtigt. I denne artikel skraber vi kun meget lidt af overfladen af værktøjet til opsætning af sal, vi opfordrer vores arrangører at gå på opdagelse og finde ud af hvor mange ekstra funktionaliteter der er.

Tryk på Generelt i menuen i toppen, og vælg herefter Opsætning af sal.

Tryk dernæst Ny salskabelon.

I menuen i venstre side trykker man nu på Bord-redskabet markeret med den røde pil, derefter vælger man om man vil have firkantet eller runde borde.

Lav nu det ønsket antal borde ved at venstreklikke i det hvide område.

Hvis man ønsker at bordnummer står fremme ved salg, skal man sætte hak i følgende flueben.

Husk at give sæderne en kategori så de kan prissættes.

Tryk nu på knappen Gå tilbage og herefter knappen Publiser

Nu er det muligt at vælge bordplanen under oprettelse af nyt arrangement.