Denne artikel tager udgangspunkt i at man allerede har oprettet en sal på sin arrangørprofil, se mere her omkring hvordan man opretter en sal:

Oprettelse af sal ?

Fra arrangementoversigten, tryk på Generelt i menuen i toppen og herefter tryk Opsætning af sal:

Tryk på knappen Rediger regler ud fra den sal hvor social afstand skal aktiveres:

Tryk herefter på knappen for at lave et nyt regelsæt, og tryk herefter på det nyoprettet regelsæt:

For at få et bedre overblik, kan vinduet udvides til fuldskærm ved at klikke på knappen med pilene:

Herefter sættes de ønsket regler for hvilket regelsæt der ønskes omkring social afstand på salen. Regelsættes kan afprøves ved at klikke på sæderne:

Afslut ved at trykke på knappen nederst i højre hjørne for at anvende ændringerne.

Ved oprettelse af et nyt arrangement, og ved kopiering af et arrangement, kan man nu vælge det nye regelsæt omkring social distancering på sin sal: