At oprette et arrangement er nemt, enkelt og hurtigt. Hvis video er foretrukket, findes der video i bunden af denne artikel.

Fra ens arrangørprofil klikker man på 'Opret arrangement':

Herefter udfylder man alle informationer omkring ens arrangement og trykker 'Gem':2.PNG

Før ens arrangement kan publiceres skal man definere en billetype, klik på 'Tilføj' ud fra Billettype. 3.PNG

Udfyld ønsket billettype, og tryk 'Gem'. Bemærk venligst at der er flere indstillinger.

Nu er arrangementet klar til at blive publiceret, tryk på knappen. 5.PNG

Nu er salget åbent. Tryk på knappen for at se dine salgslinks.

Videogennemgang