Hos Place2Book er det muligt at vælge om gebyrer skal betales af billetkøber eller arrangør. Dette kan vælges under indstillinger, både generelt og på et bestemt arrangement. Place2Book har 2 gebyrer: billetgebyr og administrationsgebyr, se evt. vores nuværende priser her: https://www.place2book.com/da/help/event_maker_prices

Hvis I vælger at Arrangør betaler gebyrerne, vil de blive trukket fra jeres udbetaling for arrangementet.

Det er også muligt at vælge sit eget gebyr som billetkøbere udbetaler til arrangør. Dette kan også gøres under indstillinger, både generelt for alle arrangementer eller på et bestemt arrangement. Indstillingen er den nederste på siden, hvor der er mulighed for at indtaste hvad det ønskede gebyr skal være.