Du kan vælge at slå en funktion til så købere har mulighed for at slette eller kreditere deres billetter selv, uden du selv skal manuelt ind og lave krediteringen/sletningen.

Dette kan gøre det nemmere så du ikke selv skal gøre en masse for at hjælpe de købere der har fortrudt deres køb.

Du kan slå funktionen til under indstillinger (både på et bestemt arrangement og generelle)  -> “Selv kreditering”:

Her er der 3 muligheder ift krediteringen;

1. Skal køber kunne kreditere billetterne selv, eller blot kunne slette billetterne

2. Hvor lang tid før arrangementet må købere have mulighed for at slette/kreditere sine billetter

3. Skal gebyret for krediteringen betales af køberen eller arrangør - der er ikke noget gebyr hvis billetterne kun bliver slettet

OBS: gebyret er 9.00 kr inkl. moms pr. kreditering.

Når sletning eller kreditering er slået til, vil købere kunne se dette på kvitteringssiden og kan her vælge om de vil kreditere/slette deres køb: