Det er muligt at tilpasse designet på dit arrangements salgsside eller billet på Place2Book med blot få enkelte skridt. Efter du har oprettet et arrangement og er inde under oversigts siden, kan du trykke ude i venstreside under "Køb & Salg" på overskriften "Design".

På toppen af siden kan du vælge mellem Salgsdesign, Billetdesign, Kvitterings-emaildesign og ventelistedesign. Trykker man på Salgsdesign, så har man muligheden for at ændre designet på både Logo, Banner, Salg slut billede, Arrangementsbillede, Baggrund og Billede til visning af "næste-arrangementer". Husk dog på at under hver design kategori, opstår der information om den anbefalet størrelse på billedet.

HUSK! At gem dine ændringer i bunden på siden som vises på billedet nedenunder. Dette gælder både Salgsdesign, Billetdesign, Kvitterings-emaildesign og ventelistedesign.

Er det billetten man har lyst til at designe trykker man blot på "Billetdesign" oppe i toppen som vist på billedet. Her har man muligheden for at ændre farverne de forskellige steder og virkelig få sin billet til at stråle!

God fornøjelse med designet :)