Hvis du vil ændre hvilke E-mail notifikationer du kan få sendt til din email skal du blot følge med her. Som billedet viser, starter man med at trykke oppe i højre hjørne på sin brugerkonto og derefter trykke "Rediger brugerkonto" som punkt 1 og 2 viser. Når dette er gjort vil du blive vist siden med brugerinformation. Trykker du ude i venstreside på "E-mail notifikation" som punkt 3 viser, så kommer du ind hvor du kan ændre dine e-mail præferencer. Når du har valgt hvilke mails du gerne vil modtage, vælger du "gem" nede i bunden som punkt 4 viser.