Hvis du ønsker at Place2Book skal bede dine kunder om tilladelse til at du må sende nyhedsbreve til kunden kan du her se hvordan du indhenter dette tilsagn. Følg med her;

Du starter med at vælge din arrangør på forsiden.

Når du har valgt din arrangør, trykker du på "Generelt" oppe i højre hjørne, og dermed "Indstillinger" som de røde pile viser.

Herefter vil du kunne se, alle de indstillinger der gælder for arrangøren og her kan du blandt andet ændre din præference til nyhedsbrevstilmeldinger. Tryk på "Salg" hvor du hermed finder muligheden i bunden.

Hvis du vil se hvem der har tilmeldt sig din Nyhedsbrevsliste kan du trykke på "Generelt" og dermed "Nyhedsbrevsliste".

God fornøjelse med arrangementet :)