Hvordan får jeg statusmail fra mine arrangementer - alle og eller kun et? Følg med her!

Indstillingerne her kan sættes på både arrangørniveau og arrangementsniveau. Indstillinger sat på arrangørniveau bruges af alle arrangementer, medmindre de ændres på det enkelte arrangement.

Hvis du vil ændre statusmail på arrangørniveau, skal du først og fremmest vælge din arrangør.

Efter du har valgt din arrangør, vælger du "Generelt" oppe i højre hjørne og vælger indstillinger som de røde pile viser.

Når du har trykket på "Indstillinger" kan du ændre din statusmail præferencer på arrangørniveau.

Har du dog kun lyst til at ændre et specifik arrangement så kan du også det. Nu ændrer vi det på arrangementniveau. Når du har valgt din arrangør og kan se dine arrangmenter, vælger du blot en af dem

Når du er inde på dit arrangement, vælger du "Indstillinger" ude i venstre side.

Ligesom på arrangørniveau, så kan du ændre dine præferencer her

God fornøjelse med arrangementet :)