Hvis du gerne vil lave et skjult arrangement, som kun dem med arrangement-linket skal kunne se, skal du blot følge med her.

Start med først at oprette et helt normalt arrangement, og derefter tryk på "Se dine salgslink her".

Derefter vil du komme ind på stedet hvor du kan ændre om dit arrangement skal vises på listen. Alle nye arrangementer har denne indstilling sat til "Ja" men du skal blot ændre det til "Nej" ved at trykke på den.

Når dette er gjort er vi næsten færdige. Nu skal du blot trykke på "Indstillinger" og derefter bevæg dig ned af, indtil du finder boksen der hedder "Vis. "Mere fra..." boksen i salg." Du trykker på den så der kommer en grøn vinge.

Dit arrangement er nu skjult, god fornøjelse med arrangement. :)