Hvis du ønsker at ændre tidspunktet på dit arrangement ud i fremtiden, så følg med her!

Når du er inde på det arrangement du gerne vil redigere, så trykker du på dit arrangements tidspunkt (der hvor den røde pil pejer hen)

Når dette er gjort kommer "Tidspunkt" siden frem og du kan nu ændre arrangementet start tidspunkt samt evt. også tilføje et slutttidspunkt.

OBS!!!!

Husk at hvis du ændrer dit arrangements tidspunkt skal du sørge for at din salgsperiode stadig er som du gerne vil have den. Det kan du tjekke ved at trykke på salgsperioden ude på oversigts siden for dit arrangement, og vælge evt. nye datoer eller beholde den du har nu. Tjek også under Billettyper om du har sat en salgsperiode ind og om de også er som de skal være.

God fornøjelse med arrangementet. :)