Når du har åbnet et salgslink som kommer fra den arrangør som gavekortet er købt hos så skal du først vælge dine billetter, evt ydelser eller andet som din arrangør tilbyder og så udfylde dine personlige oplysning og klik videre - herefter kommer du til en oversigt over dit køb samt her finder du også boksen som spørger om du har et gavekort.
Her kan du indtaste dit gavekort (se den røde pil på billedet). Efter du har indtastet den kode som er på dit gavekortet, bliver købet opdateret med de beløb gavekortet var indstillet til.