Når man opretter et nyt arrangement, har man mulighed for at vælge mellem enten ubegrænset kapacitet eller et antal samlet billetter til salg.

Er du kommet på andre tanker siden man først oprettet sit arrangement og ønsker at ændre sin kapacitet på arrangementet, så følg med her. Det er nemt, enkelt og hurtigt.

Når du befinder dig inde på dit arrangements overblik, trykker du blot på "Kapacitet" (se billedet nedenunder)

Kapaciteten viser hvor mange billetter der I alt er til rådighed på arrangementet. Her kan du blandt andet vælge det maksimale antal billetter pr. køb.

Hvis du ønsker at tilføje et kapacitet på dine billetter, skal du blot trykke på din billettype som vist på billedet, og derefter "Flere indstillinger" i bunden.

Her kan du vælge Maks. kapacitet på selve den billettype og Maks/Min. pr. bestilling. Husk dog at dette bestemmer kun maks. kapacitet på billettypen du er INDE på.

God fornøjelse med arrangementet :)