Hvis du har en samling af events, og du gerne vil have en speciel liste til kun de events på dit salgslink, så læs med her!

Til dette eksempel har jeg valgt at vise dette med tre arrangementer, dog vær opmærksom på at du sagtens kan gøre det med flere.

Når du har oprettet et arrangement, skal du trykke på salgslink. Efter du har gjort dette, skal du finde "Specifikke arrangementslister" som den røde boks viser på billedet.

Det her her du laver din special liste til dine samling af events. Først vælger du det navn dine samling af events skal være under. Dette kan være hvad som helst. I dette tilfælde bruger jeg "Festival". Videre ned (pil 2) ser vi det link hvor alle vores specifikke events kommer til at være under. Husk at trykke gem.

Dit specifikke arrangement liste vil nu se sådan her ud:

Som du kan se, er der kun et arrangement derinde, hvis du vil have flere arrangementer skal du gøre præcist det samme, bare på de andre arrangementer du vil have under. Husk at bruge det samme navn som du brugte på dit andet arrangement. Før at arrangementet vises på listen, skal det være publiceret.

Har du ydeligere spørgsmål, så tag fat i os på supporten :)