Hvis du ikke lige helt kan gennemskue hvordan du laver om på designet til din arrangementsliste, så følg med her!

Efter du har valgt din arrangør, skal du vælge "Generelt" oppe i toppen af siden og derefter "Generelt design".

Du skal nu gå under kategorien "Arrangements liste design"

Her har du mulighed for at ændre både arrangements liste overskriften, besked og popup besked. Hvis du vælger at ændre noget på designet, så husk at trykke "Gem" I bunden.

Du er altid velkommen til at spørge vores support om hjælp på support@place2book.com