Udskudt udbetaling gør det muligt at udskyde udbetalingen med 14 dage efter arrangementet er slut.

Hvis du har et arrangement hvor du ønsker at udskyde din udbetaling, men ikke lige ved hvordan du gør, så følg med her!

Start først med at vælge det arrangement du gerne vil slå udskudtudbetaling til på. Når du er inde på arrangementet, vælger du indstillinger ude i venstre side.

Derefter ruller du ned i bunden indtil du ser Udskudtudbetaling, tryk derefter på den for at slå den til. Herefter kommer der et grønt check ikon.