Det er muligt for dig som arrangør at lave oversættelser på dit arrangement, så dine salgssider kan være tilgængelige for internationale kunder. Place2Book understøtter officielt Dansk, Engelsk og Tysk, dog er det muligt at lave oversættelser på Norsk og Svensk.

OBS. Det kan være at visse tekster på Norsk og Svensk står med Engelsk I stedet for.

Norsk og Svensk ses kun på salgssiden hvis man ændrer URL til enten NO eller SV.

For at lave en oversættelse skal du blot finde et tekstfelt og derefter trykke på kloden ude til højre.

Når du har trykket på kloden til højre, åbner den andre tekst felter ud fra landets forkortelse.

Et eksempel er følgende: Nu er titlen Fødselsdag på et Dansk salgslink, Geburtstag på et Tysk salgslink og Birthday på et Engelsk salgslink.

Disse salgslinks finder du under dit arrangement ude i venstre side.

Åbnes salgslinket på de tre forskellige sprog, står Fødselsdag nu enten på Dansk, Engelsk eller Tysk.

Er tekstfeltet større end bare en linje, ser oversættelses funktionen sådan her ud.

Her skal du blot trykke på Oversættelser og vælge det sprog du gerne vil skrive på i tekstfeltet. Det du skriver på Tysk, ses på den tyske salgsside, og sådan fungerer det også med de andre sprog.

Denne oversættelse funktion er manuelt arbejde, og oversætter altså IKKE din tekst for dig. Så det kræver, du skriver i det sprog du vælger under Oversættelser eller på klode ikonet.

Er du stadig i tvivl eller har nogle spørgsmål, så skriv til vores support.

God fornøjelse med arrangementet :D