Er du i tvivl om, eller har du brug for ekstra viden omkring omsætningsstatistik, så følg med her!

Du finder denne funktion med navnet Samlet økonomisk oversigt ude på dit dashboard.

https://place2book.com/da/dashboard

Efter du har trykket ind på Økonomisk oversigt har du oversigten over alle dine arrangørers økonomi.

Pil nummer 1

Oppe i toppen af siden kan du vælge perioden din oversigt skal vises ud fra. Dette gøres blot ved at indtaste din dato fra start til slut.

Pil nummer 2

Har du flere arrangører vises de her med forskellige farver. I dette tilfælde findes der kun 1.

Pil nummer 3

Ved at trykke på "vis" knappen kan du se dine omsætningstal for alle publiserede, afholdte og opgjorte arrangementer.

Billedet viser et eksempel på hvordan dine omsætningsdata kan se ud.

Vælger man Billetkøb i perioden oppe i toppen, kan ændre den til arrangementer opgjort i perioden. Dette er en funktion hvor du kan vælge mellem solgte billetter eller opgjorte arrangementer.

God fornøjelse med arrangementet :)