Ønsker du at modtage en deltagerliste når dit salg slutter, men er du i tvivl om hvordan du slår denne funktion til? Så følg med her!

Start først med at vælge din arrangør.

Tryk nu hermed på "Generelt" oppe i toppen og vælg "Indstillinger".

Når du har valgt "Indstillinger" skal du nu vælge "Kommunikation".  Dette er her du ændrer din præference til deltagerlisten når salget er slut. Sørg for at slå funktionen til så der dukker et grønt flueben op.

God fornøjelse med arrangementet!