I følge lovgivningen må du først kontakte kunderne efter afholdt arrangement, hvis de har givet sin samtykke til det. Denne samtykke kan gives på forskellige måder, og det vil du lære mere om i denne artikel.

Den første måde for kunden at give sin samtykke på, er ved hjælp af nyhedsbrevstilmeldinger. Som arrangør skal denne funktion være slået til, og først derefter dukker muligheden op for kunden, når kunden laver et køb på dit arrangement. Start først med at vælge din arrangør og derefter Generelt -> Indstillinger.

Gå nu under kategorien Salg og rul ned indtil du finder Tilladelser -> Tillad nyhedsbrevstilmeldinger.

Den anden måde for kunden at give sin samtykke på, er ved at lave en Ønsket Information om kunden under arrangementet.

Her kan du skrive noget i den her stil "For at deltage accepterer du at vi må kontakte dig efter arrangementet er slut". Du kan selvfølgelig vælge lige præcis hvad det er, du skal bare gøre det tydeligt overfor kunden at personen skal give sin samtykke.

Eksempel på hvordan det kan se ud:

God fornøjelse med arrangementet. Har du spørgsmål, skriv til support@place2book.com. Vi Glæder os til at hjælpe dig.