Når du laver et nyt arrangement kræver det at du opretter en billettype før du kan begynde at sælge billetter. Er du i tvivl om hvordan du opretter en billettype så følg med her!


Start først med at oprette et arrangement og når du er ude på Oversigts siden, trykker du Tilføj hvor den røde boks er.


Billettype menuen vises og du ser nu de forskellige billettyper du har mulighed for at vælge imellem. 


- Normal billet


- Partoutbillet som tillader at billetten kan scannes flere gange. Du kan selv regulere hvor ofte en deltager kan bruge sin billet.


- Registrering u. billet som kun giver en kvitteringsmail - ingen billetter. Kvittering bruges til at opnå bevis på anden vis.


Det næste der skal vælges er billettens navn og du kan vælge lige hvad du har lyst til. Dette er hvordan billettens navn fremstår ude på dit salgslink. Her kan du f.eks. vælge Voksen, Barn, Standard eller noget andet som der evt. passer bedre til dig. Du har også mulighed for at gøre så din billet har et andet navn, hvis dine købere anvender et Tysk eller Engelsk salgslink. Tryk hermed på globussen som den røde cirkel markerer.


De to næste muligheder er Pris og Beskrivelse. Prisen er blot hvad du vil sælge din billet til. Synes du at billetten skal være gratis beholder du den bare på 0,0. Ved beskrivelsen har du mulighed for at give en beskrivelse omkring billetten. Dette kan være en f.eks. være en uddybende forklaring til hvad billetten giver adgang til eller hvilke aldersgruppe der må anvende den. Du kan skrive hvad end der passer bedst til dit formål.


Til allersidst har du mulighed for at trykke Flere indstillinger. Disse indstillinger giver dig bedre mulighed for tilpasning af lige præcis den billettype du søger, dog er det for de mere avanceret brugere. 


Hvis du er i tvivl om noget så tøv ikke at tage fat på os support@place2book.com


God fornøjelse med arrangementet!