Har du svært ved at finde funktionen til at sortere dine arrangementer efter dato- eller alfabetisk orden? Så læs videre her!

Start først med at gå ind under din arrangør-profil og dermed vælge Generelt oppe i toppen. Efter det vælg Indstillinger.

Inden under Indstillinger skal du vælge kategorien Lister som den røde pil peger på. I bunden af Lister finder du funktionen du leder efter, Sortér arrangementer efter.

Har du ydeligere spørgsmål eller er du stadig i tvivl med noget? Så tøv ikke at tage fat på os på mailen support@place2book.com