Place2Book fik i mandags (d. 13 maj) adgang til et demo system og er nu klar med beta version af vores integration. Det betyder at I har mulighed for at teste integrationen imellem DPL CMS og Place2Book.

Integrationen er i dag i Beta, det betyder at der kan forekomme fejl og mangler og der er nogle begrænsninger. Se nedenfor.

Hvad har vi udviklet til nu?

• Place2Book henter alle arrangementer en gang i timen og opretter eller opdaterer dem.

• I kan selv sætte en opdatering i gang på jeres DPL CMS side.

• I får adgang til DPL CMS siden ved at kontakt support@place2book.com

• Place2Book opdaterer automatisk salgslink i CMS.

• I kan se status på jeres integration på DPL CMS siden bl.a. hvornår sidste opdateringer er foretaget og om der er evt. er sket fejl.

Place2Book arbejder på en support side til DPL CMS integration. Så snart den er tilgængelig får i mere at vide.

Jeres muligheder

Demo integration

Hvis I ønsker at teste integrationen imellem DPL-CMS og Place2Book kan Place2Book oprette en demo-konto hos Place2Book som I kan teste op imod.Jeres nuværende konto og arrangementsliste vil altså ikke blive berørt.

Det kræver at I har API bruger i CMS systemet. Reload eller Peter kan hjælpe jer.

Peter siger: “Bibliotekerne skal oprette en bruger, der har rollen "external system". Det kan de ikke lige nu, men som en del af TEST miljøet kan de. Når de opretter brugeren, så er det brugernavn og password, der svarer til "basic auth.”

Bemærk at integrationen er under de begrænsninger, som er beskrevet længere nede.

Skulle I senere ønske at flytte arrangementer fra demo kontoen hos Place2Book og til jeres rigtige konto kan det nemt lade sige gøre. I skal bare tage fat i Place2Book når I er klar.

Kontakt support@place2book.com for yderligere information. Vi sætter gerne et møde op hvis i har brug for afklaring

Gør ikke noget

Hvis I ønsker at afvente, skal I ikke gøre noget. Vi holder jer så vidt muligt informeret gennem mailinglisten.

Begrænsninger

• Integrationen er i Beta, så fejl kan forekomme

• CMS-snitfladen er i dag sat sådan sammen, at vi henter alle arrangementer hver gang. Hvis I har mange arrangementer, kan der gå lidt tid med opdateringer. Det er i dag ikke afklaret, hvornår antallet af arrangementer begynder at påvirke performance.

• Place2Book tjekker efter opdateringer én gang i timen. I kan også selv sætte en opdatering i gang på jeres DPL CMS side.

• Gentagende arrangementer bliver pt. oprettet som en række enkelt arrangementer.

• Arrangementer uden kapacitet får et ubegrænset antal billetter.

• Linket til Administration  peger i dag på salg - vi arbejder på det :)

• Place2Book sætter alle arrangementer til “Aktive” (Under Status i CMS) i DPL CMS når vi opdaterer links.

Med venlig hilsen

Place2Book teamet