Opdateringer

Place2Book opdaterer nu salgslinket i DPL CMS, så snart vi modtager et nyt eller ændret arrangement. Ligeledes opdaterer vi nu “Admin URL”, som, når denne implementeres i DPL CMS, kan give jer et direkte link fra DPL CMS til arrangementssiden i Place2Book, såfremt I er logget ind, og har adgang til denne i Place2Book.

Billeder fra DPL CMS bliver nu importeret til Place2Book.

Vi har lavet en mindre optimering, så kun arrangementer med ændringer bliver opdateret - Dette gør “hent arrangementer” væsentligt hurtigere.

Arrangementer uden priser

Hidtil har Place2Book importeret alle arrangementer fra DPL CMS; Dette laver vi nu om, så vi fremadrettet, som standard, kun importerer arrangementer med billettyper, med mindre andet ønskes.

Ønsker I, at arrangementer uden priser skal importeres til Place2Book som passive arrangementer, kan dette vælges i Place2Book-opsætningen.

Kultunaut

Arrangementer bliver eksporteret til Kultunaut, afhængigt af hvilken indstilling der er valgt i Place2Book.

Udsolgte, annullerede, og pausede arrangementer

Vi arbejder på at få de sidste ting på plads omkring event-status. Pt. bliver alle arrangementer sat til aktive.

Hvordan kommer jeg i gang?

Pr. dags dato er det ikke muligt at oprette “external system” bruger i DPL CMS. Vi kan forstå, at der har været udfordringer med release af næste version, som er blevet udskudt.

Når denne release kommer, skal der gøres følgende:

1. Opret en “external system” bruger i jeres CMS, med et brugernavn og password.

2. Kontakt support@place2book.com - så afklarer vi sammen, om I har brug for et testsystem, og om I skal have overført allerede oprettede arrangementer.

CMS Manualen har også et udmærket skriv omkring integration. (Folkebibliotekernes CMS - Folkebibliotekernes CMS)

Hvis I har andre spørgsmål, eller behov for afklaring, kan I tage kontakt til support@place2book.com.