Vi afventer pt. at næste release af CMS bliver rullet ud, før de første kan gå på. Det regner vi med sker i løbet af onsdag (d. 29 maj 2024). 

Vi har samlet lidt afklarende spørgsmål her: 


Hvordan kommer vi i gang med Place2Book integrationen?

  1. Opret en “external system” bruger i jeres CMS, med et brugernavn og password. 

  2. Kontakt support@place2book.com - så åbner vi for adgangen.


Hvad gør jeg hvis vi allerede har oprettet arrangementer i place2book og indsat salgslinks i DPL CMS?

Ingen problem - når I kontakter support@place2book.com, skal I bare nævne det. Første gang vi åbner for adgangen kører vi en synkronisering, så arrangementer ikke bliver overført to gange. 


Kan vi teste integrationen før vi går live?

Ja, Place2Book har mulighed for at oprette en testarrangør, som vi kan hente arrangementer fra DPL CMS, så I kan se hvordan det fungerer. 


Kultunaut - overfører Place2Book stadigvæk arrangementer?

Ja, vi overfører stadigvæk arrangementer. Kultunaut arbejder selv på en direkte integration til DPL CMS, men den er, så vidt vi er oplyst, ikke klar endnu. 


I kan vælge i DPL CMS opsætningen i Place2Book at overføre passive arrangementer og så sætte dem til Kultunaut-overførsel i Place2Book. 


Kontakt support@place2book.com for yderligere information. 


CMS Manualen har foruden også et udmærket skriv omkring integration. (Folkebibliotekernes CMS - Folkebibliotekernes CMS)


Har en af dine kollegaer brug for at komme på nyhedsbrevet? Brug flg. link: https://mailchi.mp/ca700eb1edce/place2book-signup