Hvordan kommer vi i gang med Place2Book integrationen?

1. Opret en "external system" bruger i Folkebibliotekernes CMS, med et brugernavn og password.
  2. Kontakt support@place2book.com - så åbner vi for adgangen.
  3. På “Folkebibliotekernes CMS” i Place2Book ("Generelt" -> "Folkebibliotekernes CMS") sætte brugernavn og password ind, så Place2Book kan lave en Access-key.
    • Det er kun tilladt at bruge store og små bogstaver, samt tal, og derfor ikke tegn, mellemrum og etc.
    • Husk at denne gør forskel på store og små bogstaver!
  4. På “Folkebibliotekernes CMS” indsættes domain til jeres CMS. Eks. "Herlev Bibliotek" har "https://www.herlevbibliotek.dk".

Folkebibliotekernes CMS har også en udmærket manual her: https://www.folkebibliotekernescms.dk/main/indhold/place2book

Hvad gør jeg hvis vi allerede har oprettet arrangementer i Place2Book og indsat salgslinks i Folkebibliotekernes CMS?

Ingen problem - Første gang Place2Book synkroniserer med Folkebibliotekernes CMS, tjekker Place2Book for arrangementer med salgslinks og parrer dem med arrangementer i Place2Book, så arrangementer ikke bliver overført to gange.

Kan vi teste integrationen før vi går live?

Ja, Place2Book har mulighed for at oprette en test-arrangør, som vi kan hente arrangementer fra Folkebibliotekernes CMS, så I kan se hvordan det fungerer.

Kultunaut

Ja, vi overfører stadigvæk arrangementer. Kultunaut arbejder selv på en direkte integration til DPL CMS, men den er, så vidt vi er oplyst, ikke klar endnu.

I kan vælge i DPL CMS opsætningen i Place2Book at overføre passive arrangementer og så sætte dem til Kultunaut-overførsel i Place2Book.

Værd at vide

• Synkronisering - Place2Book henter data fra Folkebibliotekernes CMS en gang i timen. Ønsker i at hente data ind kan det ske ved at trykke “Hent opdateringer fra CMS” knappen på “Folkebibliotekernes CMS” i Place2Book.
  • Priser og navn - Place2Book bruger navnet fra Folkebibliotekernes CMS til at genkende priser. Så hvis navnet bliver ændret i Place2Book, vil Place2Book ved næste synkronisering oprette nye priser med navnet fra Folkebibliotekernes CMS
  • Kapacitet - Arrangementer uden kapacitet bliver oprettet med ubegrænset kapacitet i Place2Book. Hvis kapaciteten i Place2Book ændres til et antal, vil det ikke blive overskrevet ved næste opdatering fra Folkebibliotekernes CMS så længe kapaciteten her er sat til ubegrænset.
  • Passive arrangementer - Arrangementer, der er oprettet uden billetpriser i Folkebibliotekernes CMS, vil Place2Book anse som et passivt arrangement, hvilket gør at der ikke kan tilføjes priser efterfølgende. Vil man gerne ændre arrangementet fra passivt arrangement til et arrangement med billetpriser, skal man slette det passive arrangement hos Place2book og derefter opdatere arrangementet i Folkebibliotekernes CMS med billetpriser. Ved næste synkronisering vil arrangementet blive oprettet som et almindeligt arrangement.
  • Arrangementer med sal - For at oprette et arrangement med sal kræver det, at arrangementet først oprettes i Place2book og derefter som et nyt arrangement i Folkebibliotekernes CMS. Salgslinket fra Place2book skal indsættes som salgslink i Folkebibliotekernes CMS. Priserne for arrangementer med sal kan heller ikke opdateres gennem CMS og bør derfor opdateres direkte i Place2book.