Hvordan kommer vi i gang med Place2Book integrationen?

1. Opret en "external system" bruger i Folkebibliotekernes CMS, med et brugernavn og password.
  2. Kontakt support@place2book.com - så åbner vi for adgangen.
  3. På "Folkebibliotekernes CMS" i Place2Book ("Generelt" -> "Folkebibliotekernes CMS") sætte brugernavn og password ind, så Place2Book kan lave en Access-key.  Husk at denne gør forskel på store og små bogstaver!
  4. På "Folkebibliotekernes CMS" indsættes domain til jeres CMS. Eks. "Herlev Bibliotek" har "https://www.herlevbibliotek.dk".

Hvad gør jeg hvis vi allerede har oprettet arrangementer i Place2Book og indsat salgslinks i DPL CMS?

Ingen problem - når I kontakter support@place2book.com, skal I bare nævne det. Første gang vi åbner for adgangen kører vi en synkronisering, så arrangementer ikke bliver overført to gange.

Kan vi teste integrationen før vi går live?

Ja, Place2Book har mulighed for at oprette en testarrangør, som vi kan hente arrangementer fra DPL CMS, så I kan se hvordan det fungerer.

Kultunaut

Ja, vi overfører stadigvæk arrangementer. Kultunaut arbejder selv på en direkte integration til DPL CMS, men den er, så vidt vi er oplyst, ikke klar endnu.

I kan vælge i DPL CMS opsætningen i Place2Book at overføre passive arrangementer og så sætte dem til Kultunaut-overførsel i Place2Book.