Er du i tvivl om hvordan du ser fordeling af billettyper i en rapport, eller hvordan du kan se en billettype med købsinformationer om dine kunder? Så læs med her.

Start først med at vælge din arrangør profil ude i hovedmenuen og klik ind på den.

Når du har valgt din arrangør profil, kommer du ind på overblikssiden over alle dine arrangementer. Her vælger du det arrangement du ønsker at få din rapport til.

Inde på dit arrangement finder du i bunden muligheden for at se dine rapporter.

Efter det, vælg muligheden i toppen og der kommer en dropdown-menu frem med alle dine billettyper. Vælg en af dem og tryk Vis.

Har du yderligere spørgsmål så tag fat i os på support@place2book.com