Onboarding er i fuld gang, det går heldigvis let for de fleste, men det driller desværre lidt for nogle. Vi arbejder os igennem alle henvendelser, så hvis det tager lidt tid før vi vender tilbage, er det ikke fordi vi har glemt jer.

Husk, at den URL I bruger, skal pege på det nye CMS og ikke det gamle.

Kontrollér gerne, at brugernavn og password er korrekte.

Synkronisering af salgs links

Integrationen er blevet opdateret, så Place2Book starter med at tjekke for salgslink første gang der bliver hentet arrangementer fra FP CMS. Der er altså ingen grund til at bede om at få synkroniseret.

Check også FB CMS manualen her https://www.folkebibliotekernescms.dk/main/indhold/place2book/

Har en af dine kollegaer brug for at modtage nyhedsbrevet? Brug følgende link: https://mailchi.mp/ca700eb1edce/place2book-signup