Dashboard

Du er netop logget ind på place2book for første gang, og dette er hvad du vil se:

Hvis du scroller lidt ned, vil du se dashboardet:

Det første der ses på dashboardet er Arrangør. Det er her man kan oprette, redigere og se en liste med alle sine arrangementer. Derudover kan man se hvor mange billetter der er solgt, omsætning, forventet udbetaling, udsolgt, osv.

Derudover er der Billetagent. Her kan man sælge billetter til kunder som kommer i døren og betaler kontant.

Oprettelse af første arrangement

Klik på navnet på din arrangør under Arrangør:

Når du har trykket på arrangøren under Arrangør, bliver du ført videre til arrangementsoversigten:

Lige nu er der ikke oprettet nogen arrangementer.

For at oprette dit første arrangement skal du klikke på “Opret arrangement” i venstre hjørne:

Som standard vælges arrangement typen “Almindeligt arrangement”.

Nu skal du give dit arrangement et navn under “Arrangementets navn”. Derefter vælger du hvornår arrangementet skal afholdes under “Arrangementet starter”. Til sidst skriver du hvad arrangementets kapacitet er under “Samlet antal billetter til salg”.

Disse informationer kan altid ændres på et senere tidspunkt.

Når arrangementet er oprettet skal du tilføje en billettype. Du kan tilføje en billettype ved at klikke på “Tilføj” ud for billettype:

Her kan du angive hvor meget en billet koster. Hvis det er et gratis arrangement, skriver du blot 0,00 kr.

Har du flere prisklasser på dit arrangement, kan du lave flere billettyper med forskellige navne og priser.

Som standard vælges billettypen "Normal billet".

Du har nu oprettet dit første arrangement. Lige nu er arrangementet dog kun en kladde og det er derfor ikke muligt at købe billetter endnu.

For at gøre det muligt at købe billetter skal du klikke på “publiceres”:

Du kan finde et link til at købe billetter til arrangementet under salgslinks, som findes i menuen til venstre og på den store blå knap i midten af siden:

For at komme tilbage til arrangementslisten igen, kan du klikke på “Arrangementer” i toppen af skærmen:

Her er arrangementslisten, og du kan nu se dit nye arrangement er tilføjet til listen:

Her ses det at arrangementet er publiceret og at det dermed er muligt at købe billetter til arrangementet.

Derudover kan du se hvor mange billetter der er solgt/reserveret/tilbage/i alt under Solgte.

Reserveret er billetter der er lagt i kurven, men hvor købet ikke er gennemført endnu, disse billetter kan ende med at blive frigivet igen.

Hvis du gerne vil tilføje eller ændre noget på arrangementet, kan du klikke på Rediger.